Laadukkaan säilöheinän myynti Kirkkonummella

Sandkullan Talli on hevosten maneesillinen täyshoitotalli Kirkkonummella. Laadukkaat, hevosystävälliset ja yksilöidyt hoitopalvelut ovat toimintamme ytimessä. Talli tarjoaa viihtyisän tallipaikan luonnonläheisessä ympäristössä yhteensä 12 yksityishevoselle. 

Palveluihin kuuluu myös itsekasvatetun ja -kuivatetun säilöheinän myynti. Talli sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sekä Espoon, Helsingin että Vantaan suunnasta kulkeville. Ota yhteyttä ja tiedustele heinän saatavuutta!

Yhteydenotto

Säilöheinä on maittava, ravintorikas ja edullinen vaihtoehto

Pölytön, maistuva, ravintoarvoiltaan hyvä ja kustannuksiltaan edullinen esikuivattu säilöheinä on erinomainen karkearehuvaihtoehto hevosen ravinnoksi. Laadukkaan säilöheinän tunnistat sen ruskeanvihreästä väristä ja miellyttävän happamasta tuoksusta. Korkealaatuinen, oikein valmistettu säilöheinä ei sisällä rikkaruohoja tai muita epäpuhtauksia. Vastaavasti pilaantuneen säilöheinän tunnusmerkkejä ovat tunkkainen tai homeinen haju ja tumma väri. Pilaantuneen säilöheinän syöttäminen hevoselle voi aiheuttaa vaarallisia ruuansulatushäiriöitä, ripulia, ähkyjä ja muita terveydelle haitallisia oireita. Säilöheinä onkin aina syytä hankkia luotettavalta tuottajalta, joka huolehtii tuotteensa korkeasta laadusta poikkeuksetta.

Korkealaatuista säilöheinää Sandkullan Tallilta

Sandkullan Talli tuottaa erittäin korkealaatuista ja ravinteikasta säilöheinää hevosten karkearehuravinnoksi. Säilöheinäpaalit valmistetaan omilla koneilla, jolloin varmistutaan asianmukaisesta tekotavasta ja tuotteen turvallisuudesta. Voit ostaa säilöheinää Sandkulla Tallilta Kirkkonummelta kilpailukykyiseen hintaan. 

Tiedustele tarkempia hintoja ja säilöheinän saatavuutta soittamalla numeroon  050 586 0856. Voit myös lähettää meille sähköpostia ja saat vastauksen mahdollisimman pian.

Lue lisää myös hevostallimme palveluista!

Volsintie 212

02400 Kirkkonummi

Sandkullan Tallin palveluihin kuuluu korkealaatuisen säilöheinän myynti. 

Soita 050 586 0856 ja tiedustele hintoja sekä saatavuutta!