Laadukas hevostalli Kirkkonummella

Sandkullan Talli on täyshoitotalli, josta löytyy viihtyisä tallipaikka yhteensä 12 yksityishevoselle. Maneesillinen hevostalli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Kirkkonummella mahdollistaen erinomaiset liikenneyhteydet sekä Espoon, Helsingin että Vantaan suunnasta kulkeville. Hevoset ulkoilevat kokopäiväisesti hyväpohjaisissa tarhoissa, joko omassa tarhassa tai kaverin kanssa. Ota yhteyttä ja tiedustele tallipaikka hevosellesi!

Yhteydenotto

Laadukkaat tilat ja ammattitaitoinen henkilökunta

Sandkullan Talli sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä Kirkkonummella. Kodinomainen tallipiha tarjoaa rauhallisen ympäristön kaikenlaiselle hevosharrastukselle ilman ruuhkia ja kiirettä. Hevostallin tilojen viihtyisyydestä, siisteydestä ja turvallisuudesta pidetään erityisen hyvää huolta sekä hevosten että ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi.

12 tilavaa tallipaikkaa sisältävä tallirakennus on rakennettu vuonna 1992 ja maneesi vuonna 1994. Molemmat rakennukset ovat erinomaisessa kunnossa päivittäisen ylläpidon ansiosta. Tilavan maneesin mitat ovat 20 m x 36 m ja sen päätyseinään on ripustettu peilejä valmennustarkoituksessa. Ulkoratsastuskentän mitat ovat 22 m x 64 m.

Sandkullan tallin henkilökunta muodostuu alan kokeneista ammattilaisista, jotka tuntevat hevosten tarpeet läpikotaisin. Kouluvalmennuksesta ja muusta opetuksesta sekä hevosille että ihmiselle tallilla vastaa taitava Christel Back-Holmström. Tallin rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä sinun on mahdollista valmentautua myös tavoitteellisesti.

Tutustu kuvagalleriaan

Sandkullan Tallin oma ratsastusseura

Sandkullan Tallin aktiiviset ja lajiin intohimoisesti suhtautuvat ratsastajat ylläpitävät tallin omaan ratsastusseuraa, Purolaakson Ratsastajia (PLR). Purolaakson Ratsastajat muodostuu Sandkullan Tallilla asuvien hevosten omistajista ja vuokralaisista, heidän perheenjäsenistään sekä tuntilaisista ja myös naapuritallien ratsastajista. Elinvoimainen seura järjestää vuosittain useita pienimuotoisia tapahtumia, kuten perinteisen jouluratsastuksen sekä esimerkiksi retkiä erilaisiin hevostapahtumiin. Purolaakson Ratsastajissa vallitsee kotoisa ja hyvä henki! 

Kiinnostuitko? Tutustu PLR:n toimintaan heidän verkkosivuillaan ja liity jäseneksi.

Volsintie 212, 

02400 Kirkkonummi

Sandkullan hevostalli tarjoaa laadukkaan tallipaikan 12 hevoselle Kirkkonummella.
Soita 050 586 0856 ja kysy lisää!